Kategorier
Livstil & Hobby

Det er ikke kun julemanden der elsker gavepair og julen

Julen er en tid, hvor man giver, og hvilken bedre måde at vise dine kunder, at du holder af dem, end ved at pakke deres gaver ind for dem? Gavepapir er ikke kun til gaver under træet – det er også en fantastisk måde at pynte din virksomheds julegavekurve på. I dette blogindlæg fortæller vi om fordelene ved gaveindpakning, og hvordan du vælger den rigtige stil til din virksomhed. Vi fortæller dig også noget af vores yndlings julepapir.

De gaver du giver til dine samarbejdspartnere afspejler din virksomhed

Det kan være svært at give gaver som virksomhed – du vil gerne vise din taknemmelighed over for dine kunder, men du vil ikke bruge for mange penge. Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at vælge de rigtige gaver til dine kunder:

– Tænk på, hvad din kunde gerne vil have. Hvis de er til golf, er en golfkølle måske en god gave, mens en kagedåse måske er mere passende, hvis de er til bagning. Under alle omstændigheder så er en god gave altid en sikker vinder. Man viser betænksomhed og det er altid en god egenskab at beside.

– Prøv at gøre gaven personlig, hvor det er muligt. En håndskrevet besked gør enhver gave mere speciel. Selvom man skriver utrolig grimt, så er det altid vigtigt at gøre sig umage og vise at man i det mindste har prøvet.

– Undgå alt for generiske ting. Hvis alle får den samme gave, vil den ikke føles særlig speciel. Hvis du giver den samme gave til forskellige virksomheder er det ok, men det kan være kedeligt hvis alle modtager det samme. Alt med måde. Det kan være svært at finde unikke gaver til en hel virksomhed og oftest være for tidskrævende. E

– Pas på, at du ikke overskrider budgettet. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem at bruge for meget og ikke bruge nok. Samtidig skal man tænke over, at det hele ikek handler om hvor meget det koster. Nogle gange skal man bare vise lidt tanke til handling.

Med disse tips i baghovedet er du sikker på at finde de perfekte gaver til dine kunder denne jul!

Det kan være svært at pakke gaver ind ordentligt uden gavepapir

Selv om det er vigtigt at finde den rigtige gave, er det også vigtigt at sørge for, at den er pakket rigtigt ind. Det første indtryk tæller jo trods alt! Her er et par tips til indpakning af gaver:

– Sørg for, at det papir, du bruger, er af god kvalitet. Billigt papir rives let i stykker og ser ikke så pænt ud.

– Hvis du bruger bånd, skal du sørge for, at det ikke er for stramt omkring gaven. Du vil ikke være nødt til at kæmpe med båndet for at få det af!

– Glem ikke de sidste detaljer. En kvist af kristtjørn eller en håndfuld konfetti kan virkelig gøre gaven til noget helt særligt.