Kategorier
Livstil & Hobby Nyheder Oplevelser

Brug en neglefil og få flottere negle


Går du meget op i at passe på dine negle og dine hænder generelt? Hvis man går meget op i sit udseende, så er hænderne nok heller ikke en undtagelse. Her er man sikkert interesseret i, at hænderne skal være bløde og velplejede – og så skal neglene selvfølgelig også være velplejede.

De skal gerne files eller klippes en gang imellem, så de ikke bliver klamme at se på, og her kan man jo så vurdere, om man er mest til bare at klippe dem, eller om man gerne vil gøre lidt mere ud af det og file neglene. Her kan du finde en neglefil til professionel og privat brug og eksperimentere med, om der er noget for dig.

Går du meget op i neglepleje?

Hvis du ikke går super meget op i dit udseende, så kan det helt sikkert også være nok bare at klippe neglene en gang om ugen. Men hvis det modsatte gør sig gældende, og det netop går meget op i dit udseende og hudpleje generelt, så kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af neglepleje.

Du kan eksempelvis bruge creme, så dine neglebånd ikke bliver så tørre. Så kan du også bruge en form for neglelak, der styrker neglene – og måske også bruge en farvet neglelak, så de ser smukke ud. Og sidst men ikke mindst kan også overveje, hvordan du gør neglene kortere – altså om det foregår med en neglesaks eller neglefil – der er nemlig mere forskel på de to, end man lige skulle tro.

nye negle

En neglefil kan give et flottere resultat end en neglesaks

Hvis du netop går meget op i dine negle, så kan det være, at du har oplevet, at en neglesaks ikke altid klipper neglene, så de bliver præcis, som du gerne vil have det. Det, som nemlig kan ske, når man bruger en neglesaks, er, at man kan flække en negl – særligt hvis man godt kan lide at have lidt lange negle.

Hvis man derimod bruger en neglefil, som selvfølgelig også kræver lidt mere tid, så kan man stille og roligt “forme” neglene, så de bliver, som man gerne vil have dem. Her skal man ikke være bange for, at neglene knækker, for det er jo nærmest det værste mareridt for en, som går meget op i sine negle.

Få fat i udstyret og prøv lidt forskelligt

Hvis din interesse for neglepleje er ret ny, og du endnu ikke ved, hvad der fungerer for dig, så handler det naturligvis bare om at prøve en masse forskellige ting. Du kan prøve med en neglesaks og se, om det egentlig går meget godt. Og hvis dine negle flækker eller på en anden måde ikke bliver, som du gerne vil have dem, kan du altid prøve en neglefil i stedet for. Heldigvis vokser neglene jo ud igen, så du skal ikke tage det for tungt, hvis der er nogle af dine eksperimenter, som ikke foregår som forventet.