Kategorier
Oplevelser

Måske kan vi snart begynde at mødes igen- Men bliver det som før?

Nyhederne på det seneste har ikke budt på særligt meget andet end nyheder om den nye corona-virus, og hvordan den har grebet ind i langt de fleste danskeres hverdag. Mange af os tænder nu computeren fremfor at køre på arbejde, og i fritiden må vi helst ikke engang mødes for at dyrke sport. Følger man de førnævnte nyheder, lader det dog til, at tendensen så småt er ved at vende. Smitteprocenten er efterhånden meget lav, hvilket betyder at vi måske også kan begynde at mødes i større forsamlinger igen. Det kunne være fester, men det kunne også være sportsarrangementer og spejderlejre. Vi bør dog være opmærksomme på, at verden næppe bare bliver den samme som for to år siden ved et snuptag. 

Imødekom normerne og ekstra god hygiejne 

For eksempel er det meget muligt, og sågar forventeligt, at langt de fleste arrangementer af den type vil foregå udendørs med et ekstra fokus på hygiejne, som aldrig er set før. Det kan naturligvis skabe et helt nyt sæt problemer og muligheder. For spejderlejren er det nok meget lige til, mens en 70-års fødselsdag straks er mere kompliceret.  

Synes man ikke, at man har ressourcerne til at kunne afholde sådan et udendørs arrangement med den rette mængde forholdsregler og hygiejne, når tiden kommer, kan meget heldigvis lejes eller købes ganske billigt. Du kan for eksempel købe en mobil håndvask, hvilket er en ideel ressource i lige netop denne sammenhæng. For det første betyder det, at dit udendørs arrangement kan forblive udendørs, selvom folk skal på toilet eller vaske hænder. På den måde undgår du et mudret gulvtæppe, men du undgår også, at dit hus alligevel bliver en superspreder.  

Mange gode grunde 

Derudover er en lettilgængelig mobil håndvask selvfølgelig også ideel, fordi der, som nævnt tidligere, utvivlsomt kommer til at være både normer og regler, der dikterer strengere sanitetskrav. Det vil nok ikke undre nogen, hvis vi, i de næste mange år, kommer til at være ekstra opmærksomme på at vaske vores hænder ordentligt hvor end vi er, og i den sammenhæng kan en mobil håndvask selvfølgelig være meget belejlig. 

Hvis du, at den ene eller anden grund, er på markedet efter en mobil håndvask, bør du dog bruge noget tid og energi på at sætte dig ind i, hvilken du har brug fro. En mobil håndvask er nemlig ikke bare en mobil håndvask. Der findes håndvaske, der lader både en og to personer vaske hænder ad gangen, og i det hele taget findes de i varierende kvalitet. Vil du gerne have en til at stå længe, kan det derfor godt betale sig at købe en dyr mobil håndvask i god kvalitet samt noget til at desinficere din nye håndvask med. Det sikrer nemlig, at du vil kunne bruge en mobil håndvask i mange år fremover, selvom den bare er indkøbt til en særlig lejlighed. På den måde sparer du i sidste ende penge, mens du samtidig får et godt produkt.