Kategorier
Oplevelser

Slik til kunder eller medarbejdere

Reklameslik er både en effektiv og billig måde at udnytte dit marketingsbudget på. Det er oftest en løsning, der vækker opsigt, bliver husket og skaber gode associationer for virksomheden. Mange virksomheder køber slik med logo som firmagave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det bliver også benyttet til messer, arrangementer, byfester og andre særlige begivenheder.

Uanset om du har en fysisk butik eller en online handel, kan reklameslik skabe synlighed og reklame for din virksomhed. Du kan enten give kunderne det med i deres bestilling eller have det stående i en skål ved disken. Som online forretning kan du overraske dine kunder med en personlig note og et stykke firma slik. Det giver en glædelig oplevelse, når de modtager deres pakke.

Praktiske reklameslik gaver

Logo slik kan fås i mange varianter, smage og designs. Er du lidt mere til det friske, kan du gøre overvejelser i pastilæsker eller tyggegummi med jeres logo på. Det er en af de reklamegaver, som både er praktiske og velsmagende. De er lette at have med i tasken eller lommen, og giver et frisk pust til dagen. Pastillerne kan eksempelvis opbevares i æsken i længere tid, også selv efter æsken er åbnet. Det betyder også, at du kan forære en reklamegave væk, som let kan tages i brug mange gange.

Firma slik er lette at tilbyde sine omgivelser, og så er pastilæskerne med logo en professionel måde at profilere sin virksomhed på. Det signalerer, at I tænker over selv det små detaljer.

Tyggegummi som slik med logo, kan man med fordel gives du til messer, konferencer eller til andre typer events, som f.eks. holdes i bybilledet. Det er en forfriskende lille gave, som gør at du nemmere kommer i dialog med nye kundegrupper, som kan brede budskabet om dit firma. Når dit logo er trykt på f.eks. tyggegummi, kan du også med fordel tilføje det til gaveæsker, goodiebags, eller stille det fremme i din reception eller ved disken i din butik. På den måde kan du også forkæle dine kunder med lidt ekstra logo slik, når de er på besøg hos dig.

God og billig reklameløsning

Der er mange gode måder at profilere og brande ens virksomhed på. Det kan både online- og offline-produkter bidrage til. Når du derfor skal vælge din endelige løsning til din virksomhed, er det værd at overveje, hvilken reklameværdi og generelt værdi det kan tilføre din virksomhed. Reklameslik vinder tillid og opmærksomhed. Alle elsker slik, hvorfor det er noget, der vil falde i god jord hos børn og voksne.

Slik med logo kan komme i mange forskellige former. Det kan være i form af vingummi, lakrids, bolcher eller chokolade. Det er lidt op til dig, hvad du ønsker, skal repræsentere din virksomhed. Derudover kan du vælge, hvilken farve og emballage dit logo slik skal have. Det bliver dermed en mere personlig hilsen, du leverer til dine potentielle kunder