Kategorier
Livstil & Hobby Nyheder Oplevelser

Tag din udkårne med på en alternativ date


Er du ved at være lidt træt af altid at tage potentielle kærester med på den samme date? Altså, det er da hyggeligt at dele et måltid mad på en hyggelig café eller restaurant og at se en film i biografen. Det kan dog også blive mildest talt ensformigt. Heldigvis behøver du altså ikke altid at tage din udkårne med ud at spise og i biografen. Faktisk findes der utallige spændende alternativer, hvis du bare lige tænker lidt ud af boksen. Herunder får du tre forslag til alternative dates, der forhåbentlig bliver starten på et langt og lykkeligt forhold.

Se verden fra oven

Ønsker du bogstaveligt talt at feje benene væk under din udkårne og give jer begge en oplevelse for livet? Så skulle du tage at invitere dem med på ballonflyvning i luftballon over København. At flyve i luftballon er en helt unik oplevelse, som I aldrig vil glemme. Der er noget helt særligt ved at svæve lydløst over byer og natur, mens I nyder den fantastiske udsigt. Alting ser anderledes ud oppefra, og du får et nyt perspektiv på tingene. Hvis du vil gøre daten endnu mere speciel, kan du med fordel pakke en picnickurv med champagne og snacks, som I kan nyde på turen. En date i en luftballon over København vil helt sikkert gøre jer begge en oplevelse rigere.

hvid luftballon

Tag på en aktiv date

Et andet alternativ til den noget stillesiddende, traditionelle date med middag eller biograftur, er én hvor I får pulsen op. En aktiv date kan være rigtig sjov, men du bør dog nok lige overveje, om din date er den sporty type. Hvis hun aldrig sætter sine ben i et fitnesscenter og hellere vil sidde på sofaen med sit strikketøj, kan en aktiv date blive en kæmpe fiasko. Er hun derimod den aktive type, er det en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Ét eksempel på en aktiv date kan være at tage til en spinningtime sammen. Her skulle pulsen gerne komme så meget op, at I ikke kan tale sammen imens, men så kan I evt. snakke sammen bagefter over en kop kaffe eller en sandwich. En anden mulighed er at tage ud at klatre sammen. Der findes mange indendørs klatrehaller rundt omkring i landet, hvor I kan udfordre hinanden.

Vær kreative sammen

Er hun, eller I begge, mere til stille og rolige aktiviteter, er der stadig rig mulighed for at tage på en alternativ date. Der er nemlig mange kreative aktiviteter, som er yderst velegnede til en date. I kan f.eks. tage på et keramikkursus sammen, hvor I kan udfolde jeres kreative sider med ler. Der er også mange madlavningskurser rundt omkring, der er oplagt til en date, da I så kan nyde jeres hjemmelavede måltid sammen bagefter. Er I mere eventyrlystne, kan I også tage på et croquiskursus, hvor I skal tegne nøgenmodeller. Her er det dog igen en god idé at overveje, om din date vil finde det sjovt eller bare grænseoverskridende.