Kategorier
Bolig

Sådan finder du inspiration badeværelset og dets indretning

Er du træt af at kigge på det samme kedelige badeværelse? Så er det på tide at lave lidt om på indretningen derinde.

Læs med her i denne artikel, hvor vi gennemgår dine muligheder for at finde frem til inspiration til dit badeværelse. Med sådan inspiration kan du hurtigt skabe et smukt badeværelse, som du er stolt af, og som du føler passer til resten af huset.

Den røde tråd

Før du går i gang med at købe en masse nyt ind til badeværelset på grund af den inspiration du finder, så er det en god ide lige at kigge på resten af hjemmet. Uanset hvad du finder på med dit badeværelse er det vigtig, at det hænger sammen med resten af boligindretningen i hjemmet. Den røde tråd skal bevares uanset hvad.

Dette er vigtigt at have i mente, da det nemt kan ske at du lader dig inspirere til en moderne stil på dit badeværelse. Men hvis resten af dit hjem er anlagt efter en boho indretningen, så kommer det ikke til at passe særlig godt sammen – medmindre du da har tænkt dig at lave resten af hjemmet om også.

Tag derfor lige et kig rundt i dit hjem før du lader dig inspirere til et helt nyt look på badeværelset. Hvilken stil kører du pt. I resten af din boligindretning? Og er det en stil, som du ikke her lyst (eller råd) til at ændre?

Find inspiration til badeværelset på nettet

Når du har fundet frem til hvilken stil du kører i resten af hjemmet, kan du gå videre til næste trin; at lede efter inspiration netop i den rette stilkategori.

Det bedste sted at finde inspiration til dit badeværelse i den rigtige stil er ved at søge efter det på nettet. Tag for eksempel et kig på hvilke billeder der dukker op, når du søger på ‘inspiration til badeværelset boho’.

Ofte vil der også dukke en del artikler op. Disse artikler tilhører både boligmagasiner og blogge – og måske dukker der endda webshops op også! Disse artikler kan også være rigtig gode at bruge til inspiration til dit badeværelse. De kan give én en masse gode ideer til for eksempel opbevaringssystemer på badeværelset, hvorvidt man skal have blomster derude, hvilken farve der skal være på væggene og så videre.

badeværelse

Find inspiration når du shopper

Når du har fundet frem til inspirationen til badeværelset og så småt er gået i gang med at danne indre billede af det smukke badeværelse, du gerne vil ende med, så er det på tide at gå et skridt videre; shopping. Men fordi du tager dette sidste skridt, betyder det ikke, at inspirations processen stopper.

Imens du shopper kan du stadig lade dig inspirere af de forskellige brugskunstbutikker eller genbrugsbutikker, du bevæger dig ind i for at finde frem til nye ting, du kan placere på dit badeværelse. Ofte vil du alligevel ikke kunne finde frem til lige præcis de ting, som du havde set på bloggen eller luret i et boligmagasin.