Kategorier
Oplevelser

5 gode restauranter i København

Når man rigtig skal forkæle sig selv, sin kæreste eller en ven, er en madoplevelse altid et godt valg. Kombinationen af at sidde i en hyggelig restaurant og spise lækker mad sammen, kan ikke overgås af ret mange ting. Men hvor skal man lige gå hen for at få lækker mad og god stemning? I denne artikel er der samlet en liste over gode restauranter i København, der er hver og prøv og til at betale.

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam er den første restaurant på listen og gode restauranter i København. Det er en vietnamesisk restaurant, der ligger i hjertet af København. I Bonjour Vietnam mødes moderne og traditionel vietnamesisk mad i hyggelige omgivelser, der afspejler den vietnamesiske kultur. Restauranten ligger centralt i København ikke langt fra Tivoli eller søerne. Den ligger lige ved siden af det ny teater, så man kan kombinere sin spiseoplevelse på en af de gode restauranter i København med en tur i en af Københavns bedste teatre.

Mêlée

Ikke meget længere fra centrum ligger en anden af de gode restauranter i København, nemlig Mêlée. Navnet kommer at et udtryk fra sporten Rugby, der refererer til en slags klynger, som kræver samarbejde og teknik. Det er et symbol på ambitionerne ejerne havde med restauranten. Mêlée laver fransk bistromad, skabt fra gode råvarer. Restauranten laver klassisk fransk og tidløs mad.

Famo metro

Famo metro er den tredje medlem i Famo familien. Famo Metro er en af Københavns bedste bud på en italiensk restaurant. Famo Metro arbejder ikke med at menukort, men du kan hver dag vælge mellem forskellige pakker. Du skal altså læne dig tilbage og stole på kokkene, der har helt styr på deres køkken og arbejder med masser af lækre råvarer fra Danmark og Italien. Restauranten leverer autentisk, traditionel Italiensk madlavning, der ofte får et lille tvist. Med udsigt over søerne, kunne Famo Metro heller ikke ligge mere centralt.

madoplevelse

Chez Bruno

En anden af de gode restauranter i København, der ligger lige op ad det ny teater, er Chez Bruno. Chez Bruno er et fransk brasserie og spisested, der er fyldt med en hyggelig stemning. De lægger stor vægt på at have en mere hyggelig og åben stemning end det klassiske franske brasserie, så absolut alle føler sig velkommen. Dette afspejler sig i den venlige servering, samtidig med at kvaliteten af maden ikke afviger fra de høje standarter. På Chez Bruno kan du få lækre fransk specialiteter som frølår eller fransk løgsuppe.

Gorm’s

Den sidste restaurant på listen over gode restauranter i København er Gorm’s, der er byens nok bedste pizzaria. Selvom ”Gorm’s” som navn ikke ligefrem klinger Italiensk, skal man ikke lade sig nare. For på Gorm’s har de styr på deres pizzaovn og klassiske italienske pizzaopskrifter. Pizzaerne skal nydes direkte fra ovnen, så den tynde bund stadig er helt sprød og fyldet er lækkert varmt. Du kan finde Gorm’s flere steder i København, både som klassisk restaurant og som take-away i madboder f.eks. i Torvehallerne.