Kategorier
Oplevelser

Køb et mini fadølsanlæg til din næste store fest

Man savner efterhånden at kunne komme ud at kridte danseskoene og tage sig en dejlig svingom, imens man nyder en dejlig kold øl. Der findes næsten ikke noget lige så herligt som dette, hvormed der næsten ikke findes nogen dårlig undskyldning for at holde en stor fest for sine venner og bekendte, hvis man har lyst.  

Hvis du derfor har planer om, at du snart vil afholde en stor fest – uanset om du skal fejre fødselsdag, konfirmation eller bare har lyst til at hygge dig med dine kære – så bør du overveje at investere i et mini fadølsanlæg.  

Undgå alt besværet ved at leje og køb i stedet din egen 

Det lyder måske lidt fornemt, men det er faktisk både nemt og ganske overkommeligt at anskaffe dig dit helt eget mini fadølsanlæg. Du kan nemlig finde dem på www.tapshop.dk til nogle ganske overkommelige priser.  

Det kan nemlig både være dyrt og lidt besværligt at låne eller leje sig til et fadølsanlæg. Dertil så kender du måske ikke anlægget så godt, hvilket naturligvis kan føles som en lille ting, men hvis du skal stå og skænke en masse fadøl op til dine gæster, så vil det måske være rart, hvis du kender ekstra godt til maskinen.  

Specielt hvis du har en tendens til at holde mange fester, så kan det være en rigtig god ide at købe din egen mini fadølsanlæg. I længden vil det nemlig også være billigere for dig, hvis du alligevel altid skal ud at leje dig til et anlæg alligevel.  

Sluk dine gæsters tørst 

Udover det selvfølgelig er enormt praktisk at have sit eget mini fadølsanlæg, så er det også bare enormt fedt for dine gæster! De kan nemlig nemt og hurtigt få slukket deres øl tørst med en lækker fadøl, som altså bare altid slår en dåsebajer.  

Det mini fadølsanlæg er specielt smart, hvis du netop ikke gider at bruge festen på at agere bartender, men i stedet bare lader dine gæster om selv at skænke på. På denne måde kan de nemt og hurtigt lige fylder deres krus op, når de får brug det.  

På den måde kan du holde øllet flydende og humøret højt, hvilket naturligvis altid er at foretrækker, når man holder en dejlig stor fest for sine venner og bekendte.  

Du slipper for alle dåserne og flaskerne 

Noget er det dejligste ved at eje sit eget mini fadølsanlæg er, at du slipper for at rydde op på de mange tomme dåser og flasker, som altid er til overs efter en fest. Selvfølgelig er der nok et par stykker, som stadig drikker en Breezer eller en Mokaï, men det er ingenting sammenlignet med de mange øldåser og flasker, som du ellers skulle have haft pantet.  

I stedet kan du pleje dine tømmermænd på sofaen dagen efter, fordi dit mini fadølsanlæg er meget nemmere og hurtigere at rengøre end at tage en tur ud på genbrugspladsen. På denne måde kommer du altså ikke kun til at nyde din fest mere, men også dagen derpå.