Kategorier
Oplevelser

Co’coutoure til dig, der er en ægte fashionista

Co’coutoure kjoler er en gave til dit klædeskab. Både for dig der er Sex and the City trendy og helt med på beatet, men også hvis du er til fashion på en mere rolig, hverdagsagtig måde. Hvem vil ikke gerne ligne en million?

Co’coutoure er Paris i Norden

Hvis du endnu ikke er stødt på Co’Coutoure kjoler, så lad os starte med lidt basisviden om mærket. Det helt særlige ved brandet er, at det er både moderigtigt og unikt. Kombinationen af skæve detaljer og delikate kvalitetsmaterialer giver præcis det opdaterede look, som er den gode blanding af fransk sensualitet og nordisk enkelhed.

Co’coutoure er startet i 2015 og allerede nu en af de større spillere på markedet. Dette skyldes primært de iøjnefaldende styles med elegante silhuetter men også, at brandet leverer høj kvalitet til absolut gode priser. Du kan med andre ord ligne en million uden at blive ruineret. 

Hvor finder du Co’coutoure kjoler?

Du finder Co’coutoure mange steder både irl og online. Hvis brandet er nyt for dig, så start et sted med et godt udvalg, så du får dig orienteret bredt i brandet fra start. Hver kollektion har så mange styles, at der helt sikkert også er en kjole, der er noget for dig og din unikke stil.

Vi har gjort det nemt for dig, så du lige her kan finde din nye co’coutoure kjole.

https://www.fashionfifteen.dk/cocouture/

Kjoler er det nye sort

Måske du egentlig er en buksepige? I så fald står du ofte med udfordringen at finde den rette overdel for at fuldende dit look. Co’coutoure kjoler er genialt, fordi du ikke behøver tænke over, om din over- og underdel passer sammen. I stedet har du på én bøjle hele dit outfit klar, og du føler dig velklædt fra top til tå.

Optimalt er det ikke enten eller men både og. Din basisgarderobe har brug for både kjoler og bukser. Hvis det er nyt for dig at gå i kjole, er det helt sikkert noget, du vil blive glad for, så snart du har prøvet.

Co’Coutoure kjoler kan bruges til både hverdag og fest, hvor du med stylingen afgør din kjoles samlede udtryk. Til hverdag er sneakers og en chunky strik udenover ofte et komfortabelt og afslappet valg. Hvis der er en mere festlig anledning i kalenderen, er det op på stilletterne og på med en fin blazer eller glimmercardigan.

Du kan bruge dine Co’coutoure kjoler året rundt, fordi der er rig mulighed for lag på lag, når det er koldt, og de smukke kjoler kan samtidigt sagtens stå alene som eneste beklædningsdel om sommeren.

Co’coutoure er værd at holde øje med

Hvis du ønsker en opdateret garderobe, er Co’Coutoure helt sikkert noget for dig. Mode med et unikt look til gode priser er, hvad vi alle søger.

Ingen kan sige det bedre end Coco Chanel herself: ”In order to be irreplaceable one must be unique”