Kategorier
Bolig Livstil & Hobby Mode Nyheder

4 fordele ved at vælge en stigereol


Har du overvejet at give dit hjem en anderledes stil, så skal du læse med her. Vi vil nemlig komme med vores bud på hvilke fordele, du får ved at vælge en stigereol. Vi kunne nævne en masse gode grunde til at vælge en stigereol, men vi har valgt at fokusere på de 4 største fordele ved en stigereol.

1. De fylder ikke så meget

Er der ikke så meget plads i dit hjem, så vil der, med stor sandsynlighed, stadig være plads til en stigereol. En af de store fordele ved en stigereol er nemlig, at de ikke fylder derhjemme. Det gør de ikke fordi, de hverken er særlig brede eller dybe. Nogle af dem er dog høje, så det er ikke alle stigereoler som passer i et hjem med skråvægge. Heldigvis findes der også nogle, som ikke er så høje – derfor skal du ikke udelukke en stigereol, hvis du har skråvægge. Det betyder, at en stigereol er som skabt til at kunne stå i alle hjem – uanset størrelsen på huset eller lejligheden.

2. Designet skiller sig ud af mængden

Kan du godt lide at skille dig ud – hvorfor så ikke gøre det derhjemme også? Du får rig mulighed for at skabe et anderledes look i dit hjem, hvis du vælger en stigereol. Variationerne af stigereoler er mange, både hvad angår farver og stilarter. Du kan både få en stigereol, som ligner en miniversion af en rigtig stige, men også en stigereol, der er designet med hylder. Det giver dig flere valgmuligheder, når du skal vælge en stigereol til dit hjem – uanset om du ønsker et minimalistisk eller livligt udtryk. Du kan også købe flere stigereoler, som passer sammen. På den måde kan du skabe et helt reolsystem – bestående af stigereoler.

flot reol

3. Prisklasser til enhver pengepung

Uanset om du ønsker at bruge mange penge eller ej på en reol, så går du ikke forgæves med en stigereol. Hvis ikke du har behov for en stor stigereol, kan det gøres rigtigt billigt, uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten og designet. Det betyder, at du kan bruge de ekstra penge på noget at pynte reolen med – eller købe noget andet til din bolig. Vil du gerne bruge nogle flere penge på selve reolen, finder du også nogle lidt dyrere stigereoler i flotte designs og i en kvalitet som er ekstra høj.

4. Et hav af muligheder

Sidst, men ikke mindst: stigereolen giver dig et hav af indretningsmuligheder. Det hele afhænger selvfølgelig også af hvilken stigereol, du vælger. På nogle stigereoler er det oplagt at stille personlige billeder, planter eller en lille figur. Vælger du en stigereol, som minder om en almindelig stige, kan du med fordel placere den i køkkenet og bruge den til at hænge viskestykker på. Faktisk mener vi, at det kun er fantasien, der sætter grænser for indretningsmulighederne med en stigereol.

Som du kan se, så er der mange gode grunde til at vælge en stigereol. Du får både en reol, som ikke fylder så meget, et design som skiller sig ud, flere forskellige prisklasser og et hav af indretningsmuligheder.