Kategorier
Nyheder

Tænker din virksomhed på den mad, I propper i munden?

Hvad mangler jeres virksomhed? En bedre forståelse for markedet, I indgår på. En bedre markedsføring, som faktisk når ud til de tilsigtede kunder. Eller mangler I måske en frokostordning Århus, som de ansatte kommer til at elsker så højt, at det holder dem tilbage fra at skifte arbejde.  

Findes så god en frokostordning Århus? En frokostordning, som imødekommer personalets krav som allergi, vegetarianisme, bæredygtighed og selvfølgelig, at det smager skønt? Ja, den frokostordning Århus findes, og heldigvis gemmer den sig ikke.   

En nærende frokost 

Som ansat i en virksomhed er en frokostordning mere end bare belejligt. Det er ikke kun skønt at slippe for selv at skulle finde en frokost frem eller selv betale for den. Det styrker også sammenholdet og energiniveauet på kontoret.  

Nuvel, der vil være ansatte, som elsker deres hjemmebagte mad så højt, at de faktisk foretrækker den over alt andet. Fred med det. Men langt størstedelen af de ansatte har svært ved i deres daglige liv at finde tid at kreere madpakker, som de faktisk sidder og glæder sig til at spise – for at ikke at sige får energi af at spise. 

Du kan starte med tjekke https://able.dk/ i din søgen efter frokostordning Århus. De har mange år i branchen og med en placering i Århus, kender de alt til de mange krav, som særligt storbyboerne stiller til deres mad.  

Det er ikke kun krav til, hvilke råvarer der bruges. Det er også krav til bæredygtighed som lækkerhed. Ingen gider spise kedelig og trist mad, selv hvis chefen betaler for det.  

Firmagode man ikke vil undvære 

Sammenholdet. Udover et nærende måltid, som skyder energi rundt i kroppen, giver en frokostordning Århus også en masse energi til sammenholdet. Det mest triste er, hvis arbejdspladsen end ikke kan finde tid til at spise sammen.  

Behøver de så spise den samme mad? Nej, selvfølgelig gør de ikke det. De kunne nøjes med blot at have deres egne madpakker med. Men en fælles frokostordning giver en anden følelse i virksomheden.  

De ansatte spiser den samme mad. De ser frem til, at maden kommer ind ad døren. De kan måske i fællesskab få opfyldt deres ønsker til forskellige retter på forskellige dage, f.eks. fødselsdage. Det giver en hel masse til sammenholdet, som er ærgerligt at undvære grundet en dårlig kantine eller dårlig hjemmelavet mad.  

Bæredygtig mad i kantinen 

Har I en kantine i virksomheden, skal I selvfølgelig bare beholde den – hvis det giver mening.  

Flere kantiner, der ligger ude hos de lokale virksomheder, har faktisk store udfordringer. De har lave standarder, hvad angår deres mad. De har alt for høje lønninger, fordi de kun laver mad til jeres virksomhed. Og måske er det bare tid til, at I prøver noget nyt.  

I stedet for at have en kantine med køkken, kan I jo bare få leveret maden ind i kantinen ude fra. Det kan potentielt spare jer en masse penge.