Kategorier
Livstil & Hobby

Sådan tager du ansvar for fremtiden med Liewood

Fremtiden kan godt se en smule sort ud med alt den CO2, som hver dag bliver frigivet i den luft, vi indånder og ud mod ozonlaget. Heldigvis er der nogle virksomheder, som har besluttet sig for at gøre sit til at gøre produktion og andet mere bæredygtigt. Det er også tilfældet med Liewood, der designer og producerer tilbehør og interiør i en klassisk nordisk stil til babyer og små børn.

Stort udvalg af ting til barnet

Produkterne hos Liewood er nøje udvalgt af Anne Marie Lie Nielsen, som er designeren bag det lækre og holdbare mærke. Hun er selv mor, så hun har taget sine egne erfaringer med i forhold til, hvilke ting der virkelig er nødvendige i en families hverdag – også når de gerne vil tænke bæredygtigt.

Selvom produkterne er nøje udvalgt, så betyder det ikke, at det er et smalt udvalg – tværtimod. Du kan finde alt fra en lækker Liewood babynest og bideringe til søde bøllehatte og spisegrej. Der er altså både praktiske tekstiler og sjovt silikone legetøj i sortimentet.

liewood

Et bæredygtigt og sundhedsmæssigt godt valg

Liewood er bæredygtigt, fordi de fremstiller deres produkter af genanvendte og naturlige materialer, men det er ikke den eneste grund til, at de kan siges at være med til at tage ansvar for fremtiden. Deres produkter holder også længe, og derfor kan du selv genbruge produkterne til andre kommende børn, eller til bekendte med små. Det gælder endda uanset kønnet på børnene.

Sundhedsmæssigt kan du også vælge Liewood produkter med god samvittighed. Mærket har fokus på både økologi og ingen kemi. Nogle af de mest anvendte materialer er økologisk bomuld, smidigt silikone, naturgummi, genanvendt polyester, rustfrit stål og ikke mindst træ samt bambus.

Produkter i flot dansk design

Ikke nok med at Liewood går op i bæredygtighed, det er dansk design, og produkterne fås i blide trendfarver og sjove prints. De er altså også flotte. Det er helt tydeligt, at designeren bag har haft til hensigt at skabe babyudstyr med rene linjer og enkle detaljer. Det passer derfor perfekt ind i et typisk skandinavisk hjem.

Det kan nogle gange være svært at få sig selv til at købe pæne tallerkener og skåle til det lille barn, for nogle produkter som har fokus på udseendet, de er bare ikke holdbare. Det er heldigvis ikke noget problem med Liewood. Det er design, der tåler at blive brugt. Du kan roligt købe eksempelvis et spisesæt derfra, også selvom junior har tendens til at smide koppen på gulvet eller lignende.

Liewood også oplagt som gave

Hvis du har venner eller familie, som har fået en lille ny, så vil der ofte følge nogle arrangementer med, hvor gaver er en hyggelig idé. Det kan være dåb, jul, babyshower eller babyfødselsdag. Uanset anledningen til gave vil Liewood være et oplagt valg. Både barn og forældre vil få stor glæde af den, og det kan varme dig.

Ved en gave fra det bæredygtige mærke, så er du også med til at brede det bæredygtige budskab, så den lille og generationerne efter vil vokse op i en mere holdbar verden.