Kategorier
Oplevelser

Derfor skal du prøve at være frivillig sygeplejerske i udlandet

Det kan være svært at vælge hvad man skal bruge sit sabbatår på. Man har hørt det hele. Caféarbejde, højskole og kæmpe interrail rejse. Dette er året, der virkelig betyder noget. Her skaber du historierne du skal fortælle dine børn, når du bliver ældre. Men tiden er knap, og mulighederne er mange. 

Hvis du stadig er i tvivl burde du overveje at blive frivillig sygeplejerske i udlandet ved et ophold hos Try Medics. Som frivillig sygeplejerske får du opfyldt alle dine sabbatårs mål. Du kommer både ud i verden, gør en forskel for andre, og måske lærer du endda noget om dig selv. 

Erhvervserfaring som læge og sygeplejerske  

Det er selvfølgelig klart at vores sygehusvæsen er anderledes, end det er i udlandet. Dog kan du få så meget forståelse for, hvad læger og sygeplejersker laver på en daglig basis, hvis du bliver frivillig sygeplejerske i udlandet. 

Denne erfaring kan være essentiel for dit studievalg. Mange mennesker overvejer virkelig at læse medicin, og det kan være et svært valg. Studiet er en hård nød at knække, og man skal læse meget, men resultatet er ikke til at spøge med.  

Der er en generel tendens til kun at tænke på status og penge, når man tænker på lægeuddannelsen, men mange negligerer værdien i at gøre noget for andre, hvilket man virkelig kommer til at opleve som frivillig sygeplejerske i udlandet. Det er trods alt mest bæredygtigt i længden at vælge med hjertet og ikke efter status.  

Efter de nylige sygeplejerskestrejker, er der blevet sat spørgsmålstegn ved kvaliteten af faget. Men denne kan virkelig sættes pris på, hvis man prøver at være frivillig sygeplejerske i udlandet. Her kommer man virkelig til at mærke, hvor stor en forskel man kan gøre som enkel person. 

Udvid din horisont 

Som sygeplejerske i udlandet kommer til at mærke et helt andet system vi har i Danmark. I Danmark betaler vi virkelig høj skat, hvilket betyder, at vores sundhedssektor virkelig er velkonstrueret. Sådan er det ikke i alle lande. 

Som frivillig sygeplejerske i udlandet får du lov at opleve, hvor anderledes, og nogle gange hvor slemt, det står til i andre lande. Dette kan virkelig sørge for, at du får lov at udvide din horisont og måske i sidste ende gøre, at du sætter mere pris på vores sundhedssystem.  

Det kan være virkelig vigtigt for dit studievalg, at du forstår hvor vigtigt dit job kan være. Man kan være læge og sygeplejerske på mange måder. Man behøver ikke sidde på et kontor et eller landet sted og lave blodprøveskemaer. Prøv noget sjovt og udvid din horisont som frivillig sygeplejerske i udlandet 

En god sabbatårs-løsning  

Når man har sabbatår, kan det være svært at vælge, hvad man gerne vil. Som frivillig sygeplejerske i udlandet, får du alle de typiske sabbatårs-mål udfyldt. Du hjælper andre, du prøver noget studierelevant og du får udvidet din horisont.