Kategorier
Livstil & Hobby Nyheder Oplevelser

Unikke vielsesringe hitter i København


Ved et bryllup forenes to personer for det meste på en romantisk og helt vidunderlig måde, og det gælder uanset, om vielsen foregår i kirke, på rådhuset eller et helt unikt sted. Når brylluppet dog er forbi, så er det mest af alt minderne som står tilbage – og så selvfølgelig også ringene. Hver dag minder de om det løfte, som parret har givet hinanden. Ringene er et symbol på kærlighed, og derfor er der også stadig flere i København, som vælger at købe specielle og unikke vielsesringe. Hvis I mangler inspiration til jeres ringe, så læs videre her.

Købet af vielsesringe er et vigtigt valg

Mange starter planlægningen af et bryllup i god tid, og det gælder også planlægningen af tilbehør, såsom hvilke vielsesringe der skal på parternes fingre. Da der er god tid, er der også mulighed for at være omhyggelig med valget. Det er et enormt vigtigt valg, da de fleste går med deres ring hver dag resten af livet, så omhyggelighed er essentielt.

vielses ring

Et godt design der passer

Der findes et stort udvalg af specielle og unikke vielsesringe. Der er derfor noget for enhver smag, uanset om det skal være guld, sølv eller noget tredje. Dertil findes der en række af forskellige sten eller brillanter, som I kan have siddende i jeres ringe.

Det helt specielle ved jeres ringe kan også være mønsteret på ringen. Der findes modeller såsom knuderinge, som ikke mange mennesker har. Vil I gøre det helt til jeres eget, så kan I også være inde over processen gennem møder med en professionel. Det vigtigste er, at I bliver glade for ringene.

Ringe som skriger af personlighed

Specielle mønstre og udformninger kan være specielt nok, men hvis parret ønsker at gøre det endnu mere personligt, så kan de vælge at inkludere hinandens navne i ringene. Det kan eksempelvis gøres ved at få navnene indgraveret på indersiden af ringene. Det kan også gøres ved, at ringene får en negativ udskæring i unikke mønstre, hvor initialer blandt andet indgår.

Det er oplagt at inkludere initialer eller navne, hvis I som par ønsker unikke vielsesringe, som i høj grad har personlighed.

Sådan vælger I jeres unikke vielsesringe

Måske I er blevet vilde med tanken om at skulle have specielle vielsesringe, og det er et godt skridt på vejen til at vælge de helt rigtige ringe. Her er dog nogle ekstra tips, I kan bruge, så valget bliver lidt mere overskueligt.

  • Spørg altid til råds hos de professionelle – De har prøvet at lave ringe før. Hvis det er muligt at prøve ringene i butikken, så er dette også en god idé.
  • I bør ikke gå på kompromis med kvaliteten – Det kan godt være, at det er billigere lige nu, men hvis I skal erstatte ringene i løbet af jeres ægteskab, vil I blive kede af det. Økonomisk kan det ikke nødvendigvis svare sig i længden.
  • Overvej også om de unikke vielsesringe passer til jeres erhverv og livsstil – Er en af jer håndværker eller meget aktiv, så kan store ringe med sten være en udfordring.