Kategorier
Oplevelser

Oplev naturen og campinglivet helt tæt på!

Nyd ferien, naturen og oplev Silkeborg på nærmeste hånd. Med en campingplads ved Silkeborg får I rig mulighed for at kombinere by-ferie med naturoplevelser. Det bedste fra begge verdener kan realiseres på den samme ferie. Hvis du er på udkig efter en god campingplads i naturskønne omgivelser, bør du helt klart se i retningen af Bryrupcamping.dk – det er stedet, der vil glæde både nybegynderen og den erfarne campist!

Hvorfor vælge camping? 

Der er mange gode argumenter for, hvorfor en campingferie er det oplagte valg – og det gælder både for børnefamilien, for det unge par, seniorer og for vennegruppen. Det er nemlig en god måde at være sammen på. Der er tilmed også folk, der foretrækker en campingtur alene blot for roen, freden og for at koble af fra den hektiske hverdag. På en campingferie får I – venner, par eller familie – mulighed for at være sammen på nye måder. At blive taget væk fra dagligdagen, de vanlige gøremål og pligter og leve i mere primitive og alternative omgivelser, rykker sommetider på vores måde at interagere med hinanden på. Det giver sommetider plads til fordybelse, til gode snakke og til aktiviteter der eksempelvis ikke hverken indebærer smartphones eller computer. 

Godt sted for børnene

Derudover er mange børn vilde med camping. Flere campingpladser – inklusiv denne – har tilmed også børnevenlige faciliteter, der kan variere fra alt lige fra pools til legepladser. Derudover findes der ikke noget bedre end at bo og leve i tæt sammenslutning med naturen. Man kan eksempelvis starte dagen ud med en dukkert i enten havet eller i en sø. Man kan gå lange ture i skoven, plukke bær eller slikke sol. Der er mange gode grunde til at vælge en campingferie – og der findes næppe et bedre sted at gøre det end ved området omkring Silkeborg.

Oplev skønne Silkeborg 

Hvis I trænger til at udskifte naturen med byens puls, kan et besøg i skønne Silkeborg varmt anbefales. Byen er blandt andet kendt for sine søer og det idylliske landskab, der snor sig afsted mellem bakker og træer. Byen har gode faciliteter, hvad angår både cafeer, restauranter og shoppemuligheder. 

Hvad skal man opleve omkring Silkeborg?

Man kan ikke besøge Silkeborg og omegn uden at besøge Himmelbjerget – der i virkeligheden er en bakke og ikke et bjerg. Dog er udsigten upåklagelig og området, hvor “bjerget ligger, er utroligt hyggeligt. Børnefamilier vil særligt elske disse muligheder, der både indebær gode områder til picnics, en mad bod, isbod og et stort område med legepladser. Derudover er det også attraktivt – for vennerne eller parret – at sejle en tur i kano langs Silkeborg søerne. En smuk og ikke mindst fantastisk tur som kan nydes i eget tempo. Det er muligt at leje kanoer til fordelagtige priser. Dertil findes også muligheder for øvrige aktiviteter såsom Mountain bike. Det bakkede landskab er perfekt til denne type sport, og både nybegyndere og de trænede kan udfolde sig i de flotte omgivelser. Så mon ikke din næste ferie er en campingferie omkring Silkeborg? Det kan eksempelvis være en god måde at opleve Jylland på, hvis man kommer fra København.