Kategorier
Oplevelser

Kan man bruge vinylgulve i en københavnerlejlighed?

Hvis du ønsker at forny udtrykket i dit hus, kan du eventuelt overveje at få lagt et nyt gulv, der passer bedre til din stil eller giver et flottere visuelt udtryk. Dette er en meget iøjnefaldende del af hjemmet, og er med til at danne førstehåndsindtrykket hos dine gæster. Du kan få vinylgulve som vinylgulv rulle, og på denne måde behøver du ikke at lægge mange kræfter i arbejdet. Derudover bliver det færdige resultat flot og gennemført. 

Vinylgulv i alle husets rum

Vinylgulv på rulle er oplagt til stort set alle husets rum. Dog er vådzoner såsom badeværelset en undtagelse. Vinylgulv har den fordel, at det er behageligt at gå på. Både gang-støj og rumstøj er faktisk meget minimal, hvis man vælger at få vinylgulv. Det har en naturligt lyddæmpende effekt, som er fordelagtig for mange – dette gælder blandt andet folk, der bor i lejlighed og børnefamilier, hvor der kan være meget støj samt slitage af gulvet. 

Vinylgulv er lavet af syntetiske materialer, men er fremstillet på en miljøvenlig og bæredygtig måde. På denne måde kan alle være med som købere og opnå fordelene ved gulvtypen. Det rum du lægger vinylgulv rulle i får en fin og flot dybde af denne type gulv. Især i rummene entréen og køkkenet kan vinylgulv være praktisk, da gulvet udsættes for den største slitage i hjemmet. Vinylgulv holder nemlig til meget og i lang tid. 

Et flot udseende

Selvom vinylgulv er fremstillet af syntetiske materialer, har det et meget naturligt udseende. Derudover er det både meget ensartet og flot. Derfor vil mange ikke lægge mærke til, at dit gulv er af vinyl, hvis det eksempelvis ligner et trægulv, da det er ret virkelighedstro og autentisk. Dette er blandt andet en af tingene ved vinylgulv, der tiltaler mange. Med vinylgulv rulle får du altså et gulv med flot udseende og et gulv, der kan holde til lidt af hvert. 

Slidstærkt gulv

Vinylgulv er især populært og brugt af mange, da det er relativt slidstærkt. Det yderste lag af vinyl er meget robust og kan derfor stå imod både ridser og slag. Derfor vil skrammer fra stole eller højhælede sko ligeledes sjældent komme til syne. For børnefamilien hvor de mindste leger meget på gulvet, kan dette være den helt rette løsning. Derudover fås vinylgulv rulle i mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag. 

Vinylgulv rulle montering

Der findes vinylgulv rulle i mange forskellige farver, strukturer og mønstre. Når først du har besluttet dig for den type netop du gerne vil have, er det ofte den bedste løsning at finde en fagperson med erfaring til monteringen. Hvis du har lidt tålmodighed og en smule erfaring med håndværk, kan det desuden også godt lade sig gøre selv at lægge et vinylgulv. De fleste vil blive glad for et vinylgulv. Det er slidstærkt så det holder let til hverdagen, og er dertil ret let at rengøre og vedligeholde. Desuden har det en lang holdbarhed og er derfor også en løsning du vil blive glad for på længere sigt.