Kategorier
Livstil & Hobby

Inviter til den sjoveste fest

Det vil for de flestes tilfælde efterhånden være tiltrængt at komme til en rigtig fest. Året 2020 og starten af 2021 har gjort det svært at feste med hinanden pga. Corona pandemien. Henover sommeren bliver der lukket mere og mere op for restriktionerne, hvorfor det vil være muligt at holde en fest. Man kan gøre festen endnu sjovere og mere mindeværdig, hvis man holder den som en temafest, hvor der indgår kostumer.

Forskellige temaer

Der er mange forskellige temaer man kan vælge til ens fest. Det kan f.eks. være kærlighedstema, så alle skal komme i tøj, der er rødt, eller vælge udklædning, hvor man går rundt med amor pile. Man kan også vælge temaet “inferno”, hvor man klæder sig ud som djævle med horn i panden. Hvis festen er en blandet fest, hvor både børn og voksne er med, kan temaet også være mere uskyldigt i form af indianertema, det vilde vesten, cowboy tema osv. Et populært tema er 80’er fest, hvor der smækkes godt op for 80’er musikken. 80’er musik er populært, da det vækker nostalgi for de fleste.

kostumer

Find kostumer til din fest

Du behøves ikke lede længe, når du skal finde kostumer til din fest. Du kan blot gå ind på www.partybutikken.dk, som har kostumer og festartikler til alle slags temafester. F.eks. kan man finde en hel side, hvor man kan finde alle festartikler og kostumer til temaet 80’er fest. På den måde er det gjort meget overskueligt, så man ikke skal gå rundt og lede i flere butikker, for at finde noget, der passer ind i temaet. Du finder mange temaer på hjemmesiden bl.a. Hawaii fest, Disco fest, 50’er fest, Hollywood fest osv.

Temaer for børn

Skal der holdes børnefest, er temafesten også en oplagt mulighed. De fleste børn elsker at klæde sig ud, og de har ofte meget sjov ud af at sammenligne kostumer med hinanden. Blandt temaer for børn kan f.eks. være temaer inspireret af diverse Disney film såsom Frost. Derudover populære børneserier såsom Paw Patrol, Gurli Gris og Lego Ninjago. De forskellige temaer findes også på hjemmesiden, så det bliver også nemt at holde den oplagte børnefest. Hvis temafesten er en fødselsdag, kan man gøre festen endnu mere speciel ved at bestille en kage, hvor temaet også indgår. Det er efterhånden blevet meget populært at få lavet kage, hvor der bruges sukkerprint til at lave kagen helt speciel. Man kan f.eks. få et billede af Elsa og Anna fra filmen Frost på sin kage.

Hvorfor temafester?

Der sker noget helt særligt blandt deltagerne til en fest, hvis der indgår et tema. Man kan få meget sjov ud af at se de forskellige kostumer. Det er også en god måde at bryde stilheden lidt i starten af festen, hvis man holder en fest, hvor der er deltagere med, som ikke kender hinanden i forvejen. Hvis man nu holder en sammenbragt familie fest, hvor ens nye kærestes familie og venner også er med, så kan det være en god måde at bryde isen på.