Kategorier
Oplevelser

Hvad kan du bruge en New Yorker væg til i København?

Det bliver i dag mere og mere populært at få sig en New Yorker væg. Det er moderne i mange små lejligheder. Man bor ofte på små områder i storbyer som København, hvilket også er grunden til at en New Yorker væg er så populær. Den bruges også ofte på kontorer, hvilket giver en meget rå og rustik stemning, som også er noget, der bliver mere og mere populært.

Kan være en rumdeler på kontoret

Man kan bruge en New Yorker væg til mange forskellige ting. Hvis man har et stort kontor, og man måske gerne vil have delt det op i en række lidt mindre rum af en eller anden speciel grund, så kan man bruge en New Yorker væg til at dele rummet op. Den kan bruges som en moderne rumdeler. Her kan man så skabe forskellige møderum eller andre ting, som kan være smarte at have på sit kontor. Det er altså noget, som både er smart, men det ser også rigtig godt ud. 

Brug den i indretningen derhjemme

Man kan også sagtens bruge sådan en væg hjemme hos en selv. Hvis man godt kan lide væggen, så er det helt sikkert noget, som man burde overveje. Hvis man nu bor i en lille lejlighed eller blot et lille hus, så kan man sagtens indsætte sådan en glasskillevæg. Her får man nemlig en rum-indeling, hvor man stadigvæk kan få lys ind i rummet. Det er også en sjov og smart lille detalje at have i sit hus. Det er en praktisk måde at dele sine rum op på, hvilket blot er en god ting, hvis man også godt kan lide stilen. 

Hvor kommer New Yorker-stilen egentlig fra?

Hvis du går og overvejer at bruge denne indretningsstil, så vil du måske også godt kende lidt til dens baggrund og historie. Det er ofte med til at give en bedre forståelse af selve stilen. New Yorker stilen som er kendetegnet ved de sorte vinduer bliver også kaldt Urban Living og blev populært i 1960´erne. Det startede, da unge kunstnere begyndte at skabe kunst i meget store formater. Dette betød så, at man skulle bruge rigtig meget plads til at lave kunst. Derfor blev gamle fabriksbygninger meget populære, hvilket ligger til grund for den rå og rustikke stemning.

Den skal passe med din egen stil også

Det kan for rigtig mange være svært at finde sin helt egen indretningstil. Det er derfor en god ide at få inspiration fra mange forskellige stilarter. Det er dog vigtigt, at ens indretning ikker er i øst og vest. Det skal stadigvæk hænge sammen det man har i sit hus. Derfor skal ens New Yorker væg altså også hænge sammen med resten af indretningen, hvis man vælger at få sig sådan en i sit hus. Man skal derfor gøre sig nogle overvejelser inden man køber den.