Kategorier
Oplevelser

Her er efterårets nye tendenser: Sådan skal du gå klædt dette efterår – fra inderst til yderst

Efteråret står for døren og byder på varm kakao, biografture og ikke mindst modetøj. Den kolde efterårssæson har altid givet anledning til spændende modetendenser, da vejret endelig bliver køligt nok til, at du kan pakke dig ind i flere lag og dermed have en undskyldning for at have endnu mere dejligt tøj på! Så her er nogle af efterårets nye tendenser, som du ikke må gå glip af. Find ud af, hvad du skal bruge for at opgradere dit klædeskab, så du kan ride med på modebølgen i efteråret 2021.

Kjoler i farver og print

Print, print og mere print. Dette efterår bliver spækket med print, gerne i efterårets brunlige og varme farver eller i kølige farver som blå og grøn. Print i blomster, tern eller striber kommer til at dominere modebilledet. Du kan altså ikke gå helt galt i byen med en flot, lang kjole i forskelligfarvet print, som vil give dig et elegant men casual look. Med en sådan kjole vil du både kunne tage til fest og på hyggelige cafébesøg uden at føle dig hverken underdressed eller overdressed. Find for eksempel en flot efterårskjole med dyre print fra Rabens Saloner Kjole, som uden tvivl vil pryde dit klædeskab og få dig til at føle dig elegant og komfortabel på samme tid.

https://www.butikhanghoj.dk/maerker/rabens-saloner

Strikket vest

En af efterårets helt store tendenser er den strikkede vest, der kan give dig lidt ekstra varme på de kolde dage. Style din kjole fra Rabens Saloner med en hvid eller beige strikket vest, der kan bryde med det mønstrede print og gøre dit outfit casual, hyggeligt og komfortabelt, samtidig med at du ser hammergodt ud! Den ærmeløse strikkede vest er perfekt til efterårsmånederne, der både byder på frysende blæst og milde, varme solskinstimer. Med den strikkede vest kan du holde dig varm på en behagelig måde og hurtigt og nemt skille dig af med den igen, når solen af og til vælger at titte frem mellem skyerne.

Oversize overgangsjakke

Efteråret er som sagt en sæson, der giver dig rig mulighed for at pakke dig ind i lag efter lag. Det yderste og måske mest i øjenfaldende lag er din overjakke, og dette efterår skal din overjakke gerne være oversized. Find gerne en knælang oversized jakke i neutrale beige eller brune farver, som kan komplimentere resten af dit outfit og få dig til at skille dig ud i gadebilledet. Vælg en jakke med et spændende snit og en varm, neutral farve, så du ikke falder i et med tapetet af sorte jakker, men samtidig kan style din overgangsjakke med din kjole i spændende print.

Hårtilbehør

Til sidst men ikke mindst kan du sætte dit hår op med et smart pandebånd, der vil få dig til at føle dig som Grace Kelly i en hollywoodfilm. Find eventuelt et pandebånd fra Rabens Saloner med et tie dye print, som passer til din kjole og kan give dit outfit et sidste finish.