Kategorier
Livstil & Hobby Nyheder Oplevelser

Det fantastiske eventyrs øjeblik


Vi har alle nogle meget særlige stunder gennem vores liv. Unikke perler som vi ikke kommer til at opleve mere end en gang i vores liv. Udover vores børns dåbsdag, så findes der ikke et mere unikt øjeblik end vore egne vielser. Nogle vil sågar sige at vielsen overgår barnedåben.

Det er sådan et øjeblik vi fra tid til anden skænker en dagdrømmende tanke. Pludselig en dag kommer spørgsmålet på bordet, og snart ved man at dagdrømmene kan realiseres.

Til dages ende

Det er et stort øjeblik fordi det er her en fremmed giver sit endelig ja til at være din kompagnon gennem livet fremad. Når vi har gået og haft forestillinger om hvordan dagen egentligt går hen og bliver, så vil vi også gerne have at det går hen og bliver perfekt. Perfektionen skal ramme helt ned til den mindste detalje.

Du kan forestille dig hvor mange tanker der vil gå igennem hovedet, så snart det du skal stå og vælge hvilke vielsesringe der skal være med i drømmescenen. I dag kan du få klassiske vielsesringe i guld, hvidguld og rosaguld. Det gør at der er en bred variation af hvordan du ønsker dine klassiske vielsesringe, hvilket kommer til din fordel.

Den klassiske vielsesring kan med variationerne komme helt tæt på det du har ønsket dig. Det gælder både indgraveringen såvel som materiale, sten og udseende. Du kan vælge at holde det hele klassisk, fordi det har virket førhen. Det klassiske er meget fint med rene linjer og det gælder sådan set også de blanke, klassiske vielsesringe. Farven på vielsesringene kan ligeledes tilpasses det tema der kommer til at omkredse hele begivenheden.

vielsesring

Noget at se tilbage på

En af de ting som gør at vielsesringene også er vigtige, er at de er påmindende. Der er en stor symbolsk betydning iboende i de klassiske vielsesringe. Ikke nok med at ringene er symbolik for hvad I har lovet hinanden, men oftest kan der være en indgravering i dem, som ligeledes skal minde jer om det.

Der kommer dage hvor det kan være svært. Dage hvor man overvejer at man skal prøve et andet liv. Man kan synes at ens partner er blevet lidt grov og stressede tider gør også det hele hårdt. Medgangen er blevet nydt, men det er i modgangen at det er vigtigt at kunne kigge tilbage på alt det gode.

Så når du sidder og skal vælge hvilke klassiske vielsesringe der skal være kronen på jeres vielsesceremoni, så husk hvad de skal betyde. Det vil være smukt og fantastisk at de passer ind i hele indretningstemaet for aftenen. Dog vil du nok selv foretrække at det i det mindste kan minde dig om at udholde modgangsperioden og huske at I løfter i flok på de gode dage, og bør også løfte i flok på de dårlige. I har begge fået en vielsesring at bære, for at den kan minde jer begge om at I hører sammen og kæmper sammen. Tillykke med at have fundet den rigtige!