Kategorier
Oplevelser

Dekorer boligen med en elegant Marset Ginger lampe

Er du ved at planlægge den helt store ommøblering i boligen, eller trænger du bare til nyt interiør? Selv det mindste interiør kan være med til at forvandle boligen til et elegant og moderne hjem. Du behøver ikke at købe nye og store møbler for at ændre stilen i hjemmet. En Marset Ginger bordlampe er designet i et tidløst design, og den kan tilføre elegance til din bolig. Den passer både ind i den moderne stue, herreværelset eller soveværelset. Man skal altså bruge den forskellige steder i ens hjem. 

Et stilrent og minimalistisk design 

Den stilrene bordlampe er lavet med en overflade af træ på både lampeskærmen og foden. Marset Ginger bordlampen er altså lavet i naturlige og nedtonede farver, som passer til den skandinaviske boligindretning. Det flotte træ gør, at lampen får et tidløst udtryk, som du kan få glæde af i mange år fremover.  

Designet er meget minimalistisk med en lampefod, hvor du har mulighed for at indstille lyset. I de mørke aften- og vintertimer er der måske brug for lys på fuld styrke, mens de sene eftermiddagstimer kalder på lys ved middel styrke. Den elegante Marset Ginger bordlampe kan altså tilpasses til dine behov. Lampens enkle og minimalistiske design gør også, at du kan placere den i et hvilket som helst rum i hjemmet. Den passer både ind i rummet med neutrale farver, men den kan også skabe ro i et rum med mere fremtrædende farver.  

Stemningsfuld belysning til det stilfulde rum 

Lampen giver et hyggeligt skær, som både passer ind i stuen, herreværelset eller soveværelset. Med de tre forskellige lysindstillinger, kan du indstille lampen, så den passer til det valgte rum. Det kan være, at du ønsker en neddæmpet og stemningsfuld belysning i herreværelset. Du kan derfor dæmpe lyset på Marset Ginger bordlampen. Det kan også være, at du ønsker en stue, der inviterer til hygge og nærvær. Her kan belysningen også være med til at sætte stemningen. Den dæmpede belysning skaber en hyggelig stemning i stuen, og det kan være med til at samle hele familien rundt om stuebordet. Med belysningen på plads er der gjort klar til flere timer med brætspil, hyggelige snakke og gode grin.  

Ingen ledninger 

En af fordelene ved den stilfulde og elegante bordlampe er, at den er designet uden ledninger. Du slipper for at rode med ledninger, som filtrer sig ind i hinanden. Du skal heller ikke bruge tid på at finde en stikkontakt, som ikke er for langt væk fra bordet. Marset Ginger kan nemt og bekvemt flyttes rundt i huset uden de store problemer. Du kan derfor bruge den i stuen i dagtimerne og derefter flytte den til herreværelset i aftentimerne. Lampen kan nemt oplades ved hjælp af et USB-stik. Når den er ladet fuldt op, kan den holde strøm i mange timer. På den måde får du hyggelig belysning til mange gode timer med de mennesker, som du holder af. Der er altså ingen besværlig ledning, og lampen kan flyttes rundt i huset, så du kan bruge den, hvor du ønsker det.