Kategorier
Bolig

Bring barbordet ind i hjemmet

Et barbord kan være det perfekte ekstra møbel at have stående i hjemmet. Det kan danne et stemningsfyldt hyggehjørne i både stuen eller køkkenet, hvis der da ikke lige er en festsal der mangler et barbord. Det er perfekt til en hyggelig stund med en kop kaffe, en hurtig bid frokost eller selskab med vennerne.

Derfor skal du købe et barbord

Et barbord er en smule højere end det eksempelvis gør sig gældende for et spisebord. Det at sidde lidt højere end vanligt, skaber bare en helt speciel stemning. Med et barbord har du muligheden for at skabe en ekstra lille hyggekrog i dit hjem, til glæde for både dig, din familie og dine gæster. Det kan blandt andet bruges som sidebord til at henstille drinks eller retter. Samtidig kan det også være den oplagte mulighed hvis ikke du har så meget plads, at opstille et barbord som det primære bord i køkkenet.

Barbord til hjemmet

Hvilken udformning har et barbord?

Et barbord kan have forskellige udformninger. De mest populære valg og der hvor der er det største udvalg, er rektangulære eller runde. Formen af bordpladen er afgørende i forhold til den plads der er ved det sted du ønsker at opsætte dit barbord. Standard højden er gerne et sted mellem 90 og 110 cm, hvortil du kan købe passende barstole. Hvis du ønsker at kunne stå komfortabelt ved dit barbord, bør det være minimum 100 cm.

Indret din helt egen hjemmebar

Ønsker du dig inderligt en hjemmebar som en del af din indretning, så er det slet ikke så svært. Udvalget af barborde og barstole er stort. Du kan finde barmøbler i mange forskellige farver, materialer og stilarter. Du kan altså med stor garanti finde barmøbler der passer ind i din stil og ind i din øvrige indretning. Find dine favoritter og tøv ikke med at få indrettet din helt egen hjemmebar. Gør stedet unikt med glas og tilbehør som gør dig glad og som inspirerer til fest og glade dage.

Et barbord til teenageværelset

Også unge mennesker og teenagere synes at kunne lide en indretning, der inkluderer et barbord. Et barbord kan inkluderes i enhver indretning også på teenageværelset. Det er uanset om der hældes til den stilrene og minimalistiske stil eller om der er et ønske om et mere retroinspireret udtryk. Med et barbord på værelset er der mulighed for at lave en lille hyggekrog og spiseplads, til når de unge voksne gerne vil trække sig en smule. Samtidig giver det plads til at hygge sig med vennerne.

Barborde er med tilbagevendende popularitet

Barborde finder man gennem tiden igen og igen som et moderne udtryk i indretningen. De danske og nordiske hjem har især den seneste tid, taget barbordet med som en del af den minimalistiske indretning. Før i tiden var barborde måske mest af alt kendt for amerikanske diners, hvor man sad højt til bords foran disken. I dag er det dog ikke længere sådan. I den skandinaviske indretning har der været et stort ryk med aner tilbage til den klassiske og retro inspireret indretning, der måske er årsagen til barbordets stigende popularitet.