Kategorier
Oplevelser

Bliv klogere på CBD olie

Det er ikke overraskende, hvis du jævnligt støder på begrebet CBD olie. CBD olie har i de seneste år nydt stor popularitet over det meste af verden, og dét er der flere grunde til. Køb CBD olie her – og bliv meget klogere på olien nedenfor.   

Hvad er CBD olie?  

CBD olie kaldes af og til også for CBD dråber, Cannabidiol og Cannabisolie. Men i modsætning til den cannabis, som du ryger, har CBD olie ingen euforiserende effekt. Derfor er CBD olie lovligt i rigtig mange lande. CBD olie er én af de mere populære måder at indtage CBD på, og dét skyldes, at du som bruger af olien nemt selv kan dosere. Dertil findes CBD olie i mange forskellige koncentrationer. Derfor kan du selv bestemme, hvor koncentreret en olie, du vil benytte.  

Hvordan virker CBD olie?  

Dansk lovgivning tillader ikke, at forhandlere af CBD olie garanterer en positiv virkning på dem, der indtager olien. Dét skyldes, at der endnu ikke findes videnskabeligt bevis for, hvordan olien virker. Alligevel fortæller mange brugere af olien, at den fungerer som et glimrende supplement til behandlingen af en lang række forskellige sygdomme. Olien har ofte en lindrende effekt, som reducerer smerter og giver gode resultater i forbindelse med behandlingen af for eksempel ADHD, kræft, epilepsi og gigt. Noget forskning viser dertil, at folk, der jævnligt indtager CBD olie, sover bedre om natten, end folk der afholder sig fra midlet. Nogle eksperter påpeger også, at CBD olie desuden har evnen til at booste dit immunforsvar og opretholde dit helbred på en helt anden måde, end du nødvendigvis er vant til. Og CBD olie er tilmed rigt på proteiner, fiber, essentielle fedtsyrer og vitaminer.  

Hvilke bivirkninger har CBD olie?  

Det er langt fra alle brugere af CBD olie, som oplever bivirkninger. Dog kan du, ved indtagelse af olien, muligvis komme til at føle dig svimmel eller kvalm, få hovedpine eller optage influenza-lignende symptomer. Grunden er, at CBD olie har en udrensende effekt på kroppen, og at din krop derfor som regel skal have lidt tid til at vænne sig til midlet. Hvis du får bivirkninger, første gang du bruger olien, kan du overveje at skifte til en olie med en lavere cannabis-koncentration.  

Hvordan tager jeg CBD olie?  

CBD olie kan indtages på flere forskellige måder, og virkningen afhænger i høj grad af indtagelsesmetoden. Mest effektivt virker midlet, hvis du drypper olien direkte på tungen. Men du kan også blande olien i din mad eller drikke. Og hvis olien af den ene eller anden grund ikke synes passende, kan du glæde dig ved, at du også kan få CBD som creme.  

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med indtagelsen af CBD olie?  

Før du begynder at tage CBD olie, skal du først og fremmest være opmærksom på, at der ikke er nogen garanti for, at olien vil have en positiv indvirkning på de fysiske gener, som du døjer med. Derudover er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at finde ud af, hvor høj en koncentration, du skal bruge.  

Er du tvivl om, hvorvidt CBD olie er det rette valg for dig? Så spørg din forhandler til råds.